Digi RCS & RDS a lansat noile versiuni pentru Digi Online și Digi România

DIGI  RCS & RDS a lansat, de la finalul lunii ianuarie, noile versiuni ale aplicatiilor Digi România și Digi Online pentru sistemul de operare Android, aplicații care facilitează clienților accesul la platforma Digi Online și la serviciile și produsele oferite de RCS & RDS.

Potrivit wall-street.ro, noile versiuni ale aplicațiilor Digi România și Digi Online vin cu o noua interfață, introduc modul de vizionare pentru copii și simplifică procesul de autentificare și înregistrare. În plus, Digi Online este acum corelată cu aplicația Digi România și compatibilă cu Chromecast. Siguranța accesului la contul Digi este oferită printr-un cod de securitate personal.

Aceste versiuni ale aplicațiilor au fost disponibile, în prima fază, pentru un număr restrâns de utilizatori, cu scopul de a îmbunătăți experiența acestora și de a remedia eventuale disfuncționalități. Până la data de 31 ianuarie, ele vor putea fi descărcate de toți clienții. Pentru a beneficia de versiunile optimizate este necesară actualizarea lor prin intermediul Google Play Store.

DIGI RCS & RDS pregătește o nouă versiune a aplicațiilor și pentru utilizatorii dispozitivelor care rulează iOS, care va fi lansată la începutul lunii februarie. Simultan, noua interfață a site-ului Digi Online (https://digionline.ro) a fost simplificată pentru a ușura navigarea. 

Platforma Digi Online oferă utilizatorilor conținuturile video din oferta Digi TV – 60 de posturi TV, știri, filme, seriale, desene animate, posturi generaliste, naționale și internaționale. Accesul la serviciul Digi Online este gratuit pentru clienții Digi TV și Digi Net (servicii cumulate). Conținutul Digi Online este pus la dispoziţia acestora cu titlu gratuit in condiţiile stabilite de societatea RCS&RDS S.A. și cu respectarea dispozițiilor legislației europene în vigoare. DigiOnline nu este disponibil în afara teritoriului României.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!