RCS & RDS va opera rețelele AKTA și DCS

      No Comments on RCS & RDS va opera rețelele AKTA și DCS

RCS & RDS SA a încheiat un „contract de operare de rețele”, urmând să plătească 77 de milioane de euro pentru cei aproximativ 540.000 de abonați ai Akta Telecom și Digital Cable Systems, într-o tranzacție care se întinde pe cel puțin 3 ani și care implică și firma ATTP Telecommunications SRL, potrivit unui anunț publicat la Bursa de Valori București (BVB) de către RCS & RDS.

Potrivit anunțului la BVB, RCS & RDS S.A., filiala din România a Societății („RCS&RDS”), a încheiat contracte de transmitere a dreptului de a opera rețelele de comunicații electronice aparținând companiilor din Romania Digital Cable Systems S.A., AKTA Telecom S.A. și ATTP Telecommunications S.R.L, notează Forbes.ro.

Contractul încheiat cu ATTP Telecommunications S.R.L. are că obiect și vânzarea unor active constând în infrastructura, clientela etc., la data împlinirii condițiilor suspensive indicate mai jos. În baza acestor Contracte, RCS&RDS va opera rețelele de comunicații electronice ale Cedenților și va furniza servicii de comunicații electronice către clienți, în schimbul plății de către RCS&RDS a unei chirii în cuantumul agreat de părți.

În baza Contractelor, RCS&RDS ar urma să furnizeze un număr de aproximativ 540 de mii de servicii de acces la Internet, televiziune prin cablu, telefonie fixă și telefonie mobilă. Contractele sunt încheiate pentru o durată inițială de 3 ani, care poate fi prelungită la opțiunea oricăreia dintre părți pentru un nou termen de 3 ani. Sumele totale plătibile cu titlu de chirie sau preț de către RCS&RDS în temeiul acestor Contracte sunt de maximum 77 milioane euro exclusiv TVA.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!