Dr. Elena Martin a adus, în premieră în România, metoda inovatoare de întinerire a gâtului

Este vorba de un tratament inovator care durează aproximativ o oră sau mai puțin, iar mulți pacienți pot reveni la muncă a doua zi.

Ridicarea gâtului prin metoda ICLED® implică un anumit tip de liposucție, precum și o sutură care este plasată sub piele, cu un dispozitiv special cu fibră optică luminată, care strânge pielea gâtului. Procedura poate asigura o ridicare a gâtului complet, fără incizii semnificative – doar o incizie de 3 mm pentru liposucție.

Ridicarea gâtului ICLED®, cunoscută și sub numele de Sistemul de Sutură Chirurgicală ImplicitGuide®, poate oferi pacienților o linie a gâtului mai fermă și mai tânără, fără a fi nevoie de o procedură chirurgicală cuprinzătoare.

Această ridicare minimă invazivă a gâtului necesită o singură puncție minoră și oferă pacienților rezultate imediate și practic fără cicatrici. Procedura ICLED® necesită foarte puțin timp de recuperare și creează un contur durabil, cu aspect natural, fără a fi nevoie de anestezie generală. Întreaga procedură durează aproximativ o oră pentru a finaliza și combină liposucția minimă cu o sutură care este plasată „percutan” sub piele cu un dispozitiv cu fibră optică care strânge pielea gâtului“, a declarat dr. Elena Martin, medic plastician.

ICLED® este aprobat de FDA pentru apropierea și ridicarea țesuturilor moi, care este conceput special pentru a îmbunătăți conturul gâtului și maxilarului unui pacient. Procedura imită de fapt rezultatele unei ridicări a gâtului cu o incizie de doar 3 mm.

Pacienții se pot aștepta să observe imediat rezultatele, iar mulți se întorc la muncă a doua zi. În funcție de obiectivele de îmbunătățire cosmetică ale fiecărui pacient, elevatorul ICLED® funcționează de asemenea bine cu faceliftul cicatricii scurte și poate fi combinat cu alte proceduri de întinerire.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!