Vedetele se dau în vânt după trucuri de frumusețe. Alina Ceușan, brand ambasador pentru dr. Elena Martin

Primăvara este ideală pentru a afla care sunt cele mai noi secrete de frumusețe, cum să ne protejăm de soare și de efectele lui din ce în ce mai nocive asupra pielii, cum să ne menținem pielea sănătoasă și, de ce nu, tânără, ce noutăți au mai apărut în materie de tratamente neinvazive, miniminvazive și intervenții estetice. Așa a luat naștere Aesthetic Boost by dr. Elena Martin, un eveniment cu și pentru femei care se prețuiesc și au grijă de ele.

Alina Ceusan si dr. Elena Martin

Într-o locație șic, situată pe una dintre cele mai frumoase străzi din cartierul Dorobanți, persoanele publice și pacientele invitate au avut parte de o zi de răsfăț. Macarons, flori, prosecco, mâncare fină atent selectată, muzică în surdină și multe secrete de frumusețe, cam asta a fost atmosfera cu care au fost întâmpinate iubitoarele de tinerețe veșnică.

Alina Ceușan, cunoscutul influencer este brand ambasador a dr. Elena Martin, și a venit special de la Cluj pentru eveniment. Aflată în pline pregătiri de nuntă, Alina e foarte interesată de tot ce înseamnă trucuri de frumusețe și și-a asociat imagine fără ezitare cu cea a unui medic în care crede cu toată tăria.

Nici proaspăta graviduță Diana Dumitrescu nu a lipsit. Și ea este preocupată cum să se mențină frumoasă și mai ales sănătoasă în această perioadă frumoasă din viața ei, dat fiind că, în timpul sarcinii nu se folosesc decât anumite tratamente de față și anumite creme care să nu dăuneze fătului.

Roxana Ciuhulescu, proaspătă mămică, este pacienta clinicii și recunoaște că a fost procupată de cum să revină cât mai repede la forma inițială. La fel și Mihaela Moise, care are o minune de fetiță.

Cu alte cuvinte mamele și viitoarele mame au acceptat cu mare bucurie invitația, și-au răspuns la tot felul de întrebări pe care le aveau.

Roxana Blagu, Annes, Ianna Novac, Raluca Bădulescu, Mirela Vescan care a venit împreună cu iubita celebrului Cătălin Dezbrăcatu, au fost și ele prezente.

M-am bucurat enorm să am așa invitate frumoase, a fost o după amiază minunată, am împărtășit cu drag din meseria mea cu ele, din pasiunea mea, pot să sfătuiesc în cunoștință de cauză și graviduțele, și proaspetele mămici, pentru că și eu sunt mama unui băiețel de doar un an, așa că m-am confruntat cu problemele apărute și în timpul sarcinii, și după. Așadar am vorbit cu ele nu doar ca medic, ci și ca mamă. A fost o atmosferă minunată“.

FELLOW EBROPRAS (European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery), cu peste 1000 de intervenții la activ, dr. Elena Martin aduce în România programul Aesthetic Boost, creat în urma experienței sale din 
Statele Unite. După ce a efectuat stagii de perfecționare în spitale precum celebrul Mayo Clinic, Cleveland Clinic și Miami Clinic, ea a ales să se întoarcă în România pentru a oferi pacienților săi intervenții estetice de nivel internațional.

Este foarte important însă, ca atunci când alegem o intervenție estetică, să plecăm de pe patul de operație la fel de sănătoși precum am venit, dar mai frumoși. Primul pas în acest sens este alegerea medicului potrivit. E nevoie să ne informăm ce înseamnă intrevnția, să ascultăm cap coadă sfaturile și recomandările medicului, să avem grijă de noi, și să nu tratăm cu superficialitate nicio intervenție cu tot ce înseamnă ea. Sunt o militantă a frumuseții cu stil, a intervențiilor în primul rând sănătoase și sigure, fără riscuri, și am să militez pentru asta cu toată puterea mea de convingere. Frumusețea nu înseamnă exagerare, frumusețea nu înseamnă exces, frumusețea înseamnă în primul rând sănătate și mai apoi respect de sine“, a declarat dr. Elena Martin.

Alina Dulamescu (Adore Cakes), dr. Elena Martin, Mihaela Moise

Annes

 

Clara Rotescu

Cristina Ciosescu / Kanal D

 

Cristina Șișcanu

 

designer Kiki Dumitrescu, Monica Vlad, Ianna Novac

 

Diana Dumitrescu

 

Dr. Elena Martin team- Cristina Iankulescu si Monica Irina Niță

 

Mirela Vescan si Maria (iubita lui Dezbracatu)

 

Monica Irina Nita (dr. Elena Martin) si Alex Sirbu (Vector Aesthetic)

 

Raluca Bădulescu

 

Roxana Blagu si dr. Elena Martin

Alina Ceusan și Roxana Blagu

Andreea Gherasim (Observator) și Dr. Elena Martin

Laura Lazăr

 

Roxana Ciuhulescu si Bogdan Popa (Mentor)

 

Vali Ivan Art

Vali Ivan art

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!