Elena Udrea, mesaj public pentru Ponta: “Măi victore, tot fără caracter ai rămas!”

Credit foto: Mediafax / Octav Ganea

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, l-a atacat dur pe Victor Ponta, printr-o postare pe pagina personală de socializare, ca reacție la criticile aduse  de Victor Ponta lui Traian Băsescu.

băsescu reprezintă tot ce este mai urât, mai murdar, mai ticălos în politica românească – a tăiat pensiile şi salariile în timp ce îi proteja pe Udrea şi Blejnar; a fost trimis acasă de 90% din români prin Referendumul din 2012 şi s-a agăţat de scaun ca un nemâncat; a vândut interesele ţării pentru avantaje josnice; a făcut dosare politice împotrivă adversarilor şi a denaturat actul de Justiţie ; i-a trimis pe Dragnea şi pe Vâlcov că să distrugă PSD şi pe baronii pedeliști ca să paraziteze PNL; a minţit, a furat şi a vândut pe oricine! În loc să plătească în faţa românilor pentru tot răul făcut-vrea 5 ani un loc călduţ la Parlamentul European ( că acolo whiskey ul e ieftin şi au zbor direct spre Costa Rica)! Votaţi ProRomania- votaţi Corina Creţu! Ignoraţi-l pe băsescu-nu mai poate să iasă din lada de gunoi a istoriei României!”, a scris Ponta pe profilul său de socializare.

Fostul ministru i-a amintit lui Victor Ponta cum în 2009 voia ca Traian Băsescu să îl ia în PSD și a afirmat că actualul lider al partidului Pro România beneficiază de sprijinul „Securităţii de rit nou”, condusă de naşul lui, George Maior.

Ponta, pe vremea când era premier, îmbrăcat într-un “cadou” de la Dorin Cocoș.

 

 

 

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!