Florin Călinescu candidează la Primăria Capitalei, din partea Partidului Verde

Actorul Florin Călinescu a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei, din partea Partidului Verde. 

Am reușit! Florin Călinescu intră în cursa pentru Primăria Capitalei. Avem un proiect unic, pe care niciun alt partid nu și-l va asuma: București-Ilfov o singură comunitate, o administrație suplă, modernă, un nivel de viață urbană ridicat așa cum merită cea mai puternică comunitate din Estul Europei. Avem nevoie de proiecte GREEN și SMART! Împreună construim Metropola Verde București-Ilfov!”, este mesajul pe care l-a postat marți seara Cristian Vlad Soare, prim-vicepreședintele partidului.

Târziu în noapte am depus candidatura pentru președintele nostru Florin Călinescu, care de astăzi intră în cursa electorală pentru a câștiga Primăria Capitalei. Din păcate, Florin nu poate fi alături de noi, o problemă de familie l-a reținut, ar fi dorit astăzi să fie aici, dar fiți fără griji, el o să iasă în stradă, alături de această minunată echipă de consilieri să construim împreună metropola verde București-Ilfov”, mai afirmă Vlad Soare într-o înregistrare video.

Florin Călinescu a fost ales anul trecut președinte al Partidului Verde: „Partidul Verde nu e stânga, nu e de centru-stânga și nu va face niciodată vreo alianță cu PSD”, a declarat atunci Călinescu. 

Printre candidații la Primăria Capitalei se numără Gabriela Firea (PSD), Traian Băsescu (PMP), Nicuşor Dan (susţinut de PNL şi Alianţa USR-PLUS), Ioan Sîrbu (Pro România), Ilan Laufer (PSL), Călin Popescu Tăriceanu (ALDE) şi Viorel Cataramă (Dreapta Liberală).

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!