Gabriela Firea, despre lista pentru CG: „Să spui că dl. Roman nu mai poate să ia decizii bune pentru București din cauza vârstei e ceva foarte urât”

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri, referitor la propunerile PSD pentru Consiliul General, că și dacă ar fi propus „bebeluși” pe listă, adversarii politici ar fi avut ceva de reproșat.

„Să-i reproșezi domnului Roman vârsta și să spui că nu mai poate să ia decizii bune pentru București din cauza vârstei e ceva foarte urât”, a afirmat edilul Capitalei. 

Este condamnat, este în pușcărie? La celelalte partide câte persoane sunt? Deocamdată Justiția își face datoria și este bine să se întâmple așa. Nu avem în niciun caz o hotărâre definitivă și irevocabilă. Sunt persoane cărora nu li s-a îngrădit dreptul de a alege și de a fi ales”, a declarat Gabriela Firea, întrebată dacă faptul că Petre Roman este acuzat de crime împotriva umanității, în dosarul Mineriadei, nu este o problemă.

Gabriela Firea spune că s-a consultat cu colegii de la PSD București în legătură cu propunerile făcute.

Conducerea națională a fost informată în ziua depunerii, nu ca o lipsă de respect. Mulțumesc atât secretarului general și președintelui pentru că susțin lista mea (…) Dacă eu aș fi propus și bebeluși de la Maternitatea Giulești pe lista CGMB, adversarii mei ar fi spus că plâng prea tare noaptea, că nu vor să mănânce lapte de la sânul mamei și trebuie să li se dea cu biberonul, că nu țin bine suzeta, ca pampersul este prea ud”, a mai spus Firea.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!