Înainte de moțiune, PSD promite creșterea salariilor, vouchere și bonusuri pentru bugetari

Cu două zile înainte de votul moțiunii de cenzură, Partidul Social Democrat a postat un mesaj pe o pagină de socializare, prin care promite creșterea salariilor, vouchere și bonusuri pentru bugetari.
Postarea social-democraților este un atac la adresa Opoziției, despre care afirmă că îi privește pe bugetari ca fiind „praf la locul de muncă”.

Noi, cei din PSD, garantăm creșterea salariilor de la 1 ianuarie 2020 și 1 ianuarie 2021. Asigurăm acordarea de vouchere și alte bonusuri pentru bugetari.

Ei, partidele de opoziție, disprețuiesc bugetarii. Pe unii vor să îi concedieze, iar pentru restul vor să taie salariile, să le ia toate bonusurile pe care în mod corect le câștigă astăzi. Ei consideră că bugetarii sunt ”praf” la locul de muncă”. #NOIvsEI, se arată în postarea social-democraților.


Prim vice-președintele liberalilor, Raluca Turcan, a precizat că este cea mai puternică moțiune de cenzură:

Am pregătit cea mai puternică moțiune de cenzură, unica moțiune de cenzură din ultimii 30 de ani care are toate semnăturile pentru ca acest guvern să devină istorie. Acest guvern va deveni istorie joi, 10 octombrie. Joi va fi ultima dată când ne vom adresa Vioricăi Dăncilă cu titulatura de Prim-ministru al României. Va pleca acasă, România va fi izbăvită!”.

Sursa foto: Inquam Photos/ Justin Stavaru

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!