Ion Cristoiu: „Votez cu PMP. Traian Băsescu e singurul candidat care m-a convins că merită să ne reprezinte”

Jurnalistul Ion Cristoiu a transmis, joi, pe blogul său, care este partidul pe care o să îl voteze la alegerile europarlamentare și a explicat de ce a făcut această alegere.

„Voi vota la europarlamentare.
Nu voi vota cu PSD.
PSD, prin Liviu Dragnea, a transformat campania pentru europarlamentare într-o campanie a sa pentru prezidențiale. N-am reținut nici o campanie dusă de cei care sînt trecuți pe liste. În plus, PSD n-a intervenit în discuția din întreaga Europă privind soarta UE. Nu s-a pronunțat nici măcar despre relația noastră cu Birocrații de la Bruxelles. Ne-a vorbit despre fructe și legume. Cum eu nu sînt Aprozar nu mă interesează ce-a zis PSD.
Nu voi vota nici cu PNL.
Principalul partid de Opoziție a dus o campanie isterică avînd drept temei convingerea că românii sînt proști. Că dacă zbiară de la tribună Ludovic Orban despre pericolul Ciumei Roșii noi toți ne vom grăbi să mergem la vot ca să luptăm împotriva comuniștilor.
PNL și-a ascuns cu grijă candidați precum Vasile Blaga, puși pe listă pentru a avea o pensie de lux la Bruxelles. Ca să nu se vadă și să deoache asta, a scos în față pe Rareș Bogdan. Nu cred că Rareș Bogdan, dacă va ajunge la Bruxelles, va vota și în locul lui Vasile Blaga, ațipit pe un scaun. PNL a plecat de la premisa că sîntem proști și prin accentul pus pe lupta împotriva corupției. Spectacolul unui Ludovic Orban cerînd ca toți cei corupți să meargă la pușcărie mi s-a părut de un politrucism rar întîlnit chiar și în postdecembrism. El însuși trebuia să meargă la pușcărie pentru afacerile dubioase învîrtite anterior, inclusiv din perioada cînd a fost ministru la Transporturi. Inutil să mai spun că așa cum au arătat materialele publicate de diferite ONG-uri trei sferturi dintre cei de pe lista de europarlamentare sînt pușcăriabili.
Și pușcăriabilii au zbierat în toată campania să meargă alții la pușcărie.
Nu voi vota cu Alianța 2020. Îmi ajunge SRI!
Nu voi vota nici cu Pro România.
Prin Victor Ponta campania dusă de acest partid n-a fost proRomânia, ci anti Dragnea.
Nu voi vota nici cu ALDE.
Din simplul motiv că nu voi vota nici cu PSD.
Voi vota în schimb cu PMP.
Partidul Mișcarea Populară e singurul competitor în această campanie care a respectat pînă la virgulă regulile scrutinului.
În timp ce la PSD a dus campania Liviu Dragnea, politician care nu e pe listă, la PMP cel care a dominat dezbaterile a fost Traian Băsescu, primul pe listă. Am aflat astfel nu ceea ce vrea PMP în general, ci ceea ce vrea candidatul PMP, Traian Băsescu, de la UE. Traian Băsescu e singurul candidat dintre toți candidații români la europarlamentare care m-a convins că merită să ne reprezinte:
E dedicat total intereselor României.
N-are complexul șerbului intrat prima oară în sufrageria Stăpînului, venit direct din bordei. Se pricepe la UE mai bine decît viitorii ștabi ai UE.
Sînt sigur că prin Traian Băsescu România ar fi vedeta Parlamentului european”, a scris Ion Cristoiu.

Sursa foto:  expunere.com

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!