Kaufland România deschide primul magazin din mediul rural

Kaufland România a anunţat că deschide astăzi, 30 mai, un nou magazin, situat în comuna Crevedia, judeţul Dâmboviţa, acesta fiind primul magazin al reţelei din mediul rural şi ajunge astfel la o reţea de 125 de magazine la nivel naţional.

Noul magazin are o suprafață totală de 3.300 de metri pătrați, din care cea de vânzare de 2.900 de metri pătrați și se află pe Șos. București – Târgoviște, nr. 232, A1.

Spațiul dispune de parcarecu o capacitate de până la 250 de locuri pentru mașini, la care se adaugă 10 rastele pentru biciclete.

Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori privați din România, creează 70 de noi locuri de muncă și sprijină astfel dezvoltarea comunității locale.

Ca noutate, hipermarket-ul din Crevedia oferă clienților un raion special cu pește proaspăt, iar în galeria comercială magazinul include o farmacie și pentru iubitorii de deserturi, o cofetărie cu gelaterie.

Printre celelalte raioane disponibile se numără cele de legume-fructe, raion de produse To Go, vitrină cu produse proaspete și servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, drogherie și produse nealimentare.

La Biroul de Informații din cadrul magazinului, clienții pot găsi și un Tabac Shop, un concept premium nou la nivel de Kaufland. Spațiul este integrat în Biroul de Informații, are 15 mp și oferă un sortiment de peste 200 articole din tutun – precum țigări standard, trabucuri și țigări de foi, țigări electronice și diferite accesorii.

Mai mult decât atât, clienții magazinului vor avea la dispoziție și buticul de frumusețe K – Beauty, care oferă accesul la o gamă largă de produse cosmetice de machiaj și parfumerie. Avantajul acestui beauty shop este că aici clienții pot apela la consultanți specializați pentru sfaturi personalizate în funcție de nevoile lor.

Noul magazin din Crevedia pregătește și oferte speciale cu ocazia deschiderii, cum ar fi cele pentru produse de grădină sau timp liber.

În exteriorul magazinului, Kaufland pune la dispoziția clienților amatori de o masă rapidă și un punct Grill.

Magazinul beneficiază de cel mai nou concept de design Kaufland, având fațadă vitrată, cu pereți de sticlă, ce asigură o experiență de cumpărături specială. Spațiul este amenajat după un traseu de cumpărături simplificat și rapid.

Programul de lucru este de la 7:30 până la 22:00 de luni până sâmbătă, iar duminică în intervalul 8:00-20:00.

 „Ne propunem ca prin toate deschiderile să fim cât mai aproape de consumatori, prin facilitarea accesului la o experiență de cumpărături rapidă, simplă și plăcută. Pentru că ne dorim să rămânem în topul preferințelor clienților noștri, ne-am adaptat și de această dată în așa fel încât să oferim cele mai bune soluții pentru nevoile care apar în piață. De aceea, magazinul Kaufland din Crevedia este primul din mediul rural și continuăm astfel extinderea. Magazinul se remarcă printr-un design nou care răspunde nevoilor stilului de viață actual”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Deoarece pentru Kaufland protejarea mediului înconjurător este o prioritate, și noul magazin din Crevedia deține o instalație de climatizare ecologică – un sistem complex, modern, care recuperează căldura de la instalațiile frigorifice și care permite economisirea resurselor naturale, cu responsabilitate față de mediu. Iarna, magazinul este încălzit, iar vara, instalația inversează procesul, pentru a crea în hipermarket temperaturi ambientale, plăcute, în concordanță cu standardele de sănătate publică. Sistemul de frig din magazin este fără freon și utilizează numai CO2, protejând astfel mediul înconjurător, fără să folosească pentru încălzire lemne, gaze sau petrol.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!