Ludovic Orban, despre alegerile locale: „Ne concentrăm pe câștigarea Primăriei Capitalei și a cât mai multor primării de sector”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că negocierile cu USR-PLUS pentru stabilirea unor candidați comuni la alegerile locale din acest an continuă. „Aș prefera ca atâta timp cât purtăm discuții să nu dau informații legate de acest subiect”, a afirmat Orban.

Eu cred că am făcut un pas important, am convenit candidatul la Primăria Capitalei (Nicușor Dan-n.r.), care e susținut de PNL și de Alianța USR-PLUS. Continuăm discuțiile. Indiferent care va fi forma de înțelegere, din punctul nostru de vedere important este să ne concentrăm eforturile pentru câștigarea Primăriei Capitalei și a cât mai multor primării de sector. Sunt două primării de sector unde situația e mai dificilă, 3 și 4. Sunt primari care stau bine în sondajele de opinie”, a declarat premierul, luni seară, la Digi 24.

Ludovic Orban a criticat recentele atacuri ale USR la adresa liberalilor, care „nu folosesc nimănui”, potrivit premierului, în condițiile în care ambele formațiuni au luptat împotriva PSD.

Nu are rost să ne consumăm energia între noi, trebuie să ne concentrăm pe o strategie care să ne ducă spre succes și în alegerile locale, și în alegerile parlamentare și la posibilitatea formării unei majorități parlamentare pro-reformă, modernizare, dezvoltare economică. Uneori recunosc că am fost afectat”, a mai spus el.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!