Ministrul Transporturilor anunță măsuri după accidentul grav din Ialomița

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a afirmat că a convocat un comitet operativ la ora 16:00, după accidentul rutier petrecut în județul Ialomița în care zece persoane și-au pierdut viața și șapte au fost rănite, pentru a lua măsurile necesare astfel încât astfel de tragedii să nu se mai repete.

Într-o postare pe o pagină de socializare, Cuc anunță că va urma o perioadă de razii masive în trafic  pentru depistarea șoferilor și a firmelor de transport care nu respectă legea.

Pentru ca romanii asteapta de la noi, celor care ne pasa, solutii, mai ales in astfel de situatii, am decis sa convoc la ora 16 un comitet operativ cu toti factorii de decizie implicati pentru a lua masurile necesare astfel incat asemenea tragedii sa nu se mai repete. Va urma o perioada de razii masive in trafic pentru a depista firmele de transport si soferii care nu respecta legea, si vom aplica noi masuri drastice in acest domeniu. Condoleante familiilor care trec printr-o grea incercare!”, se arată în postarea ministrului.

Sâmbătă dimineața, în zona comunei Sf. Gheorghe din jud. Ialomița s-a petrecut un grav accident rutier după ce un TIR a pătruns pe contrasens și a lovit un microbuz care ducea pasagerii spre locurile de muncă în București. Accidentul s-a soldat cu zece morți și șapte răniți grav. Supraviețuitorii accidentului se luptă acum pentru viață, în spitalele de urgență din Capitală. 
Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!