Netflix a lansat Smart Downloads și pentru iOS

Netflix a lansat, anul trecut, opțiunea de Smart Downloads pentru utilizatorii de Android și Windows 10 pentru a-i ajuta să petreacă mai puțin timp gestionând descărcările și mai mult timp vizionând. În acest moment, Netflix lanseză această opțiune și pentru utilizatorii de dispozitive  iOS din toată lumea.
Atunci când termini vizionarea unui episod descărcat pe aplicația Netflix de iPhone, Smart Downloads va descărca automat următorul episod și îl va șterge pe cel pe care l-ai urmărit deja, atunci când ești conectat la Wi-Fi. Tu urmărești, iar Netflix lucrează pentru tine, au transmis reprezentanții companiei.

Descărcările inteligente au sens pentru cei care planifică conectivitate intermitentă – cum ar fi navetiștii care iau metroul, de exemplu, sau cei care călătoresc prin locuri moarte unde acoperirea wireless scade. De asemenea, are sens pentru cei care au planuri de date limitate, care sunt atenți să nu folosească aplicații video streaming decât dacă se află pe Wi-Fi.

Pentru a utiliza descărcările inteligente pe iOS, puteți comuta opțiunea din setările aplicației Netflix. Apoi se activează atunci când sunteți conectat la Wi-Fi, pentru a vă asigura că planul dvs. de date nu va fi utilizat și că spațiul de stocare al dispozitivului dvs. nu se va umple atunci când vizionați offline. Caracteristica vă va avertiza atunci când episodul în cauză a fost descărcat.

Cu cât membrii Netflix ajung mai repede la următorul episod din serialele lor preferate, cu atât mai bine. Acum, fanii care folosesc aplicația Netflix iOS se vor bucura de simplitatea Smart Downloads și vor petrece mai puțin timp gestionând descărcările și mai mult timp vizionînd. Funcția este încă un mod prin care îi ajutăm pe fanii Netflix să ia poveștile pe care le iubesc oriunde merg”, spun oficialii companei.

Sursa: iote.ro

Photo credit : i.stack.imgur.com

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!