Netflix are în plan să producă mai multe filme interactive

După succesul înregistrat cu Black Mirror: Bandersnatch, Netflix are în plan producția a mai multor filme de acest gen. 

Netflix a stârnit vâlvă odată cu lansarea Bandersnatch, un film interactiv produs de creatorii “Black Mirror” care permite spectatorilor să-și aleagă “propria aventură”, făcând alegeri pe perioada filmului care influențează durata filmului și direcția spre care se îndreaptă acțiunea.

Vicepreședintele Netflix, Todd Yellin, confirmă ceea ce părea destul de clar după succesul lui Black Mirror: Bandersnatch, compania americană de streaming va crea noi filme interactive în viitorul apropiat.

Black Mirror este un serial distopic, iar filmul Bandersnatch a avut clar o atmosferă încordată. Vicepreședintele companiei spune însă că viitoarele filme interactive nu trebuie neapărat să meargă pe același tipar: “Nu va fi neapărat un science-fiction. Poate fi o comedie, poate să fie o poveste de dragoste, în care spectatorii vor avea de ales cu cine să se întâlnească  personajul principal.” 

Yellin a mai declarat în cadrul conferinței de la FICCI-Frames 2019, congres media ținut în Mumbai, India, că fanii Netflix ar putea să se aștepte la noi lansări de filme interactive anul următor sau peste doi ani. Ținând cont că Bandersnatch a durat doi ani pentru a fi produs, se pare că proiectele interactive ar fi deja în lucru.

Netflix conduce încă, incontestabil, topul site-urilor de streaming concurente. Cu o competiție serioasă vin din urmă Amazon și Hulu, Disney+ și proiectul rival Netflix de la Apple.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!