O nouă ediție a Târgului Oferta Educațională, de marți, la București

A XX-a ediţie a Târgului Oferta Educaţională are loc în perioada 14 – 17 mai, în Parcul Tineretului din Capitală.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, ”Târgul Oferta Educațională” va avea loc marţi – joi, între orele 10.00 – 18.00, iar vineri de la 10.00 la 14.00, în Parcul Tineretului, pe platoul de la intrarea din faţa Colegiului Naţional “Gheorghe Şincai”.

Deschiderea evenimentului este programată pentru marţi.

Miercuri, în intervalul ora 17.30 – 19.30, va avea loc o şedinţă de promovare a învăţământului profesional de stat şi dual, la care vor participa operatorii economici care au încheiat contracte de colaborare cu unităţile de învăţământ tehnologice pentru calificările existente pe piaţa muncii, au precizat organizatorii.

Devenit deja un proiect de referință pentru școala bucureșteană, an de an, evenimentul a reușit să atragă un număr din ce în ce mai mare de vizitatori, în anul 2018 acesta înregistrând un număr de peste 18.000 de vizitatori.

Ca în fiecare an, la standurile special amenajate,  profesorii vor avea ocazia să-și prezinte ofertele educaţionale, într-un mod cât mai original și atractiv.

De asemenea, în cadrul evenimentului vor participa toate unitățile de învățământ liceale și universitare, de stat și private din Municipiul București, iar elevii de gimnaziu și liceu alături de părinții lor vor putea lua parte la diferite workshop-uri susținute de specialiștii din domeniu.

Scopul organizării acestor workshop-uri este de a veni în sprijinul informării utile a elevilor, precum și a părinților, în ceea ce privește orientarea şcolară a acestora.

Târgul este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin PROEDUS – Centrul de proiecte educaţionale şi sportive Bucureşti, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Educațională“, iar prin intermediul acestuia, ISMB încearcă să creeze o legătură între cerere și
ofertă și, prin participare, vizitatorii pot afla totul despre admiterea în anul școlar 2019/ 2020.

Sursa foto: romaniatv.net

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!