Orange Money lansează carduri de debit Visa și noi metode de plată

Orange Money, societatea înființată de Orange România pentru furnizarea de servicii de plăți și de transfer de bani de pe telefonul mobil, a lansat carduri de debit Visa contactless, fizice și virtuale și a introdus plata cu telefonul prin tehnologia NFC și plata cu ceasul inteligent Fitbit sau Garmin compatibil NFC, prin înrolarea cardului în aplicațiile Orange Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay.

Conform profit.ro, clienții Orange România, liderul pieței locale de telecomunicații mobile, pot deschide un cont Orange Money și să solicite cardul de debit direct din aplicația Orange Money sau dintr-unul din cele peste 630 de magazine Orange din țară.

Clienții pot alege între cardul de debit Visa Clasic sau cardul de debit Visa Platinum, ambele putând fi folosite atât național, cât și internațional. Clienții pot opta pentru cardul de debit Visa Classic, fără comision lunar, sau pentru cel Platinum, pentru 40 de lei pe lună. Comisionul lunar de administrare va fi 0 dacă, în cursul lunii calendaristice anterioare, sunt întrunite cumulativ următoarele condiții: contul Orange Money a fost alimentat cu cel puțin 500 lei și au fost efectuate cel puțin 2 tranzacții de plată cu cardul de debit la comercianți.

Orange România a anunțat în noiembrie 2016 că a lansat serviciul Orange Money, prin intermediul căruia utilizatorii pot plăti facturi de utilități, reîncărca opțiuni pentru cartele preplătite de telefonie mobilă și pot primi și transfera bani.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!