Oscar Weekend: Șase pelicule vor rula la Elvire Popesco în perioada 17-20 ianuarie

Șase dintre peliculele aflate pe lista de propuneri la Oscar 2019 la categoria “cel mai bun film într-o limbă străină alta decât engleza” vor rula la cinema Elvire Popesco din București în perioada 17-20 ianuarie, potrivit unui comunicat remis Mediafax.

Seria de proiecții, aflată la cea de-a cincea ediție, aduce la cinema cele mai titrate producții din 2018, propuse sau aflate în cursa pentru un Oscar.

Timp de patru zile, cinefilii vor avea ocazia să vizioneze producţii cinematografice de pe trei continente. Şase dintre cele nouă filme aflate pe lista scurtă deschisă votului membrilor Academiei de film americane se află în programul de anul acesta al Oscar Weekend: “The Guilty/ Vinovatul”, în regia lui Gustav Möller, din Danemarca, “Shoplifters/ O Afacere de familie”, de Hirokazu Kore-eda, din Japonia, “Capharnaüm”, regizat de Nadine Labaki, din Liban, “Roma”, de Alfonso Cuarón, din Mexic, “Cold War”, de Pawel Pawlikowski, din Polonia, “Burning”, al lui Lee Chang-dong, din Coreea de Sud.

Programul complet al festivalului este disponibil pe filmedefestival.ro.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!