Raed Arafat a propus modificarea Hotărârii de Guvern de prelungire a stării de alertă

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a propus includerea pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de miercuri un proiect de hotărâre pentru modificarea anexelor HG privind prelungirea stării de alertă.

Dacă permiteți introducerea proiectului de hotărâre a Guvernului pentru modificarea și completarea anexelor nr. 1 și 3 la Hotărârea Guvernului nr 476/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID 19”, a declarat Raed Arafat la începutul ședinței de Guvern de miercuri.

Hotărârea Guvernului nr 476/2020, publicată în 16 iunie, prevedea prelungirea stării de alertă, pe întreg teritoriul țării, începând cu data de 17 iunie, pentru 30 de zile.

Anexa 1 include măsuri pentru creșterea capacității de răspuns, iar Anexa 3, măsuri pentru diminuarea impactului tipului de risc. Propunerea lui Raed Arafat a fost inclusă pe ordinea de zi suplimentară de către premierul Ludovic Orban.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!