S-a dat startul înscrierilor în programul pentru antreprenori “Made in Romania”: Liga BVB

Bursa de Valori București (BVB), Grupul Financiar Banca Transilvania și alti parteneri ai programului de mentorat Made in Romania: Liga BVB au lansat o nouă ediție a acestuia, prin care se dorește încurajarea antreprenoriatului românesc, conform comunicatului de presă lansat de Banca Transilvania.

Data limită de înregistrare în ediția a treia este 17 martie 2019, iar înscrierea se realizează online, pe site-ul  www.bvbleague.ro.

Ulterior, BVB și membrii Comitetului de Nominalizare vor selecta 50 de companii dintre aplicațiile primite, pe trei categorii: start-up-uri, IMM-uri și companii mari. Pentru impulsionarea creșterii celor 15 finaliste, acestea vor beneficia de asistență și workshop-uri organizate în Cluj-Napoca, Iași și Timișoara, cu subiecte despre branding, marketing, tehnici de vânzare, dezvoltarea de produse, consultanță în management, alternative de finanțare, raportare financiară, relația cu investitorii, listarea la Bursă etc.

Odată cu lansarea celei de-a treia ediții a programului, a avut loc și lansarea cărții “15 companii pentru creșterea economiei românești și poveștile lor de succescare cuprinde detalii despre experiențele companiilor finaliste ale ediției precedente.

Cu ocazia primelor ediții Made in Romania, organizatorii proiectului au avut ocazia să interacționeze cu peste 300 de companii românești. Ediția 2018 a avut peste 200 de înscrieri, cu 20% mai mult decat prima ediție, ceea ce confirmă popularitatea tot mai mare a programului în rândul antreprenorilor.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!