S-a lansat prima asigurare de bilete la spectacole, evenimente culturale și sportive, din România

Eurolife ERB Asigurări, în parteneriat cu platforma bilete.ro, lansează En Garde: prima poliță din România dedicată protecției celor care achiziționează bilete online la spectacole, respectiv evenimente culturale și sportive. Aceasta poate fi achiziționată simplu și rapid, în paralel cu procesul de achiziție a biletelor, direct de pe site-ul bilete.ro. Astfel, românii își pot recupera costurile biletelor, în cazul apariției unei situații neprevăzute.

Asigurarea En Garde oferă recuperarea integrală a sumei aferenta biletelor cumpărate, în cazul în care o situație neprevazută îl impiedică pe acesta să ia parte la spectacol. Asigurarea se calculează ca procent din coșul de cumpărături, respectiv 4,5% din prețul biletelor.

Ne-am propus să demonstrăm că asigurările sunt instrumente utile, simple și actuale“, spune Anita Nițulescu, CEO Eurolife ERB Asigurări România. Compania de asigurări și bilete.ro estimează că aproximativ 45% din totalul achizițiilor cu plata online și ramburs vor avea inclusă și asigurarea En Garde.

Produsul de asigurare acoperă riscuri multiple care pot împiedica posesorul biletului să ajungă la spectacol, printre care: diferite cazuri medicale (boli / accidente care implică spitalizare, recomandare de repaus la domiciliu, efectuarea de investigații sau tratamente în data și la ora spectacolului); situații familiale (nașterea unui copil sau nepot, deces); cauze materiale (incendii, inundații), alte incidente (furtul biletului, greva transport în comun, defecțiuni vehicul în drum spre spectacol, anulare / întârziere zbor).

Eurolife ERB România este prezentă de peste 11 ani pe piața locală și include companiile Eurolife ERB Asigurări de Viață și Eurolife Asigurări Generale, fiind o subsidiară a Eurolife ERB Insurance Group. Bilete.ro este o agenție de ticketing full service, cu activitate de 13 ani pe piața de profil din România.

Sursa: wall-street.ro
Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!