Termenul limită pentru depunerea dosarelor în obținerea eco-voucherelor

Primăria Municipiului București reamintește proprietarilor de autovehicule uzate, acceptați în “Programul de stimulare a eliminării din traficul bucureștean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, prin acordarea de eco-vouchere”, că ultima zi pentru depunerea dosarelor pentru obținerea eco-voucherelor este 21.02.2019.
Participanții acceptați în program, care se regăsesc în lista celor 5.000 de proprietari eligibili, publicată pe site-ul www.pmb.ro în data de 23.11.2018, au la dispoziție o perioadă de 90 de zile calendaristice de la data publicării listei, pentru casarea și radierea autovehiculelor uzate și depunerea dosarelor pentru obținerea eco-voucherelor.
Dosarele pentru obținerea eco-voucherelor vor fi depuse la Centrul de Informare și Documentare pentru Relația cu Cetățenii al Primăriei Municipiului București, din Bd. Regina Elisabeta, nr. 42, Sector 5, București sau vor fi transmise prin poștă/curierat cu confirmare de primire, pe adresa Bd. Regina Elisabeta, nr.42, sect.5, București.
Precizăm faptul că, pe site-ul Primăriei Municipiului București, www.pmb.ro, la secțiunea “Eco voucher în schimbul unui autovehicul uzat”, pot fi consultate următoarele documente:
* Lista celor 5.000 de proprietari eligibili în Program;
* Lista operatorilor economici autorizați să desfășoare activități de colectare și tratare a vehiculelor scoase din uz;
* Regulamentul “Programului de stimulare a eliminării din traficul bucureștean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, prin acordarea de eco-vouchere”, aprobat prin DPG nr.1823/2018.
De asemenea, menționăm faptul că toate demersurile pe care proprietarii de autovehicule uzate, acceptați în Program, le vor întreprinde, vor fi realizate cu respectarea strictă a regulamentului “Programului de stimulare a eliminării din traficul bucureștean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, prin acordarea de eco-vouchere”, aprobat prin DPG nr.1823/2018.
Sursa foto: rador.ro
Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!