Se pregătesc noi remanieri în Guvern. Pleacă Tudorel Toader?

PSD se pregăteşte pentru o nouă remaniere guvernamentală, care ar putea avea loc în 2-3 săptămâni. Pentru că pe lista pentru alegerile europarlamentare ar urma să se afle şi miniştri din Cabinetul Viorica Dăncilă, după alegeri, aceştia vor fi schimbaţi. 

Ar urma să iasă din Guvern miniștrii Rovana Plumb, Natalia Intotero, dar este posibil ca pe listă să fie și ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Tudorel Toader a fost sprijinit de PSD în timpul moțiunii simple împotriva sa, dar social-democrații sunt în continuare nemulțumiți de faptul că nu dă ordonanțele de urgență așteptate. Chiar Viorica Dăncilă a anunţat deja că va face o evaluare a miniştrilor şi a modului de implementare a programului de guvernare, pe fiecare domeniu.

Astăzi, Florin Iordache, șeful Comisiei speciale parlamentare pentru legile justiției, spunea că este în continuare nemulțumit de Tudorel Toader  și i-a cerut „să vină cu nişte măsuri legislative normale potrivit programului de guvernare“.

Liviu Dragnea a anunţat deja că pe primul loc, pe lista PSD, o va propune pe Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene. Un alt nume de ministru vehiculat pe lista PSD este cel al Nataliei Intotero, ministrul pentru diaspora.

Sursa: Digi24.ro

Credit foto: national.ro

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!