Start-Up Nation: s-a publicat lista aplicanților

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat face publică lista aplicanților în cadrul programului Start-Up Nation 2018, conform prevederilor schemei de ajutor de minimis.
Începând de astăzi, 18 februarie 2019, conform start-up.ro, se va intra în etapa de verificare administrativă şi a eligibilităţii de la Registrul Unic Electronic(RUE 1 la RUE 13.005), iar restul aplicanților vor rămâne în lista de așteptare, urmând ca, în cazul în care vor exista renunțări, respingeri, diferențe de sume care să genereze bugetele necesare, să intre în verificări și peste RUE 13.005.

Având în vedere că toate cele 33.514 planuri de afaceri trimise au peste punctajul minim de 50 de puncte, toți aplicanții din lista sunt acceptaţi de principiu în vederea verificării administrative şi a eligibilităţii.

Lista planurilor de afaceri, în ordinea numerelor de identificare în Registrul Unic Electronic, a fost publicată atât pe site-ul www.imm.gov.ro, cât şi pe www.aippimm.ro.

Ca să înțelegem de ce Start-Up Nation este un fenomen, trebuie să avem în vedere faptul că 33.514 aplicanți au depus planuri de afaceri pentru acest an ceea ce înseamnă o creștere spectaculoasă față de anul trecut. Ca să facem o analiză, trebuie să ne uităm la datele pe 2017 – au fost trimise 19.297 planuri de afaceri”, declara săptămâna trecută ministrul Ștefan Radu Oprea.

Totodată, potrivit informațiilor furnizate de Ministrul pentru Comerț, Antreprenoriat și Mediul de Afaceri, vor fi alese 13.000 de proiecte. Primii 10.000 vor fi finanțați, 3.000 de alte planuri de afaceri fiind folosite ca rezervă.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!