TAROM lansează o nouă rută și reia singura cursă spre Africa

TAROM a inaugurat ruta București – Erevan și a reluat cursa București – Cairo, în această săptămână.

Zborurile București – Cairo și București -Erevan sunt operate cu două frecvențe pe săptămână, cu plecare și retur în zilele de miercuri și duminică, respectiv miercuri și vineri.

Pentru un zbor dus-întors, pe ruta București – Cairo, prețurile pornesc de la 193 de euro, iar pentru un zbor dus-întors pe ruta București – Erevan, prețurile pornesc de la 175 de euro. Tariful include bagajul de mână de 10 kg la dimensiuni standard, bagajul de cală cu o greutate de până la 23 kilograme, precum și toate taxele, serviciile de catering la bord check-in în aeroport și alegerea locului în aeronavă.

La începutul acestei săptămâni, odată cu debutul orarului de vară, a avut loc inaugurarea, în premieră în istoria companiei TAROM, a rutei aeriene București – Erevan și reluarea cursei București – Cairo, o cursă cu tradiție din portofoliul TAROM și singura rută spre Africa, suspendată în anul 2013“, se arată în comunicatul emis de companie.

TAROM a organizat evenimente speciale pentru pasagerii primelor zboruri, la care au participat și Ambasadorul Republicii Arabe Egipt în România, Excelența Sa Salah A. El-Sadek și Ambasadorul Republicii Armenia în România, Sergey Minasyan.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!