Nicușor Dan și-a stabilit sediul de campanie: Magazinul București

Candidatul independent la Primăria Capitalei susținut de PNL și USR PLUS, Nicușor Dan, și-a stabilit sediul de campanie: clădirea Magazinului București, a cărei renovare s-a încheiat în luna februarie a acestui an.

Dan a vorbit despre semnificația simbolică a Magazinului București și a făcut o paralelă între acesta și Capitală: „Este un magazin construit în interbelic și naționalizat în 1948. Refolosit ca magazin în perioada comunistă și lăsat să se distrugă în perioada postcomunistă. Reconstruit, după cum vedeți, de niște investitori privați, este simbolic pentru ceea ce vrem să facem cu Bucureștiul.

Trebuie să reconstruim acest oraș, care a fost distrus și în perioada comunistă și în perioada postcomunistă, pentru că nu suntem decât la 2 ani de 10 august, și, deși suntem la 30 de ani de la Revoluție, o să fie, de fapt, o campanie electorală în care, din nou, va fi o luptă între comunism și anticomunism (…) Am ales, de asemenea, să ne facem sediul de campanie aici, pentru că suntem, practic, la km 0 al Bucureștiului”.

Candidatul la Primăria Capitalei a lansat și un atac la adresa social-democraților.

Acesta este Bucureștiul pe care ni-l lasă PSD-ul, acesta este orașul pe care ni-l lasă un primar PSD, care avea toate pârghiile să rezolve marile probleme ale orașului, avea toate pârghiile să facă revoluția în trafic pe care ne-a promis-o, avea toate pârghiile să construiască cele 20 de grădinițe cu fonduri europene.

De fapt, nu a fost în stare, practic, să ia niciun ban european, nu au fost în stare să reabiliteze un kilometru de linie de tramvai, nu a fost în stare să schimbe câțiva kilometri de rețea de termoficare, nu a fost în stare să rezolve marea problemă de poluare a aerului și, acum, ne spune că iubește oamenii și bucureștenii, după ce alaltăieri a fost desemnată numărul doi în PSD, partid de sigla căruia fuge în continuare.

Bucureștenii ne-au cerut să scăpăm orașul de administrația dezastruoasă PSD și am făcut asta. Putem să facem din București orașul de care bucureștenii să fie mândri”, a declarat Nicușor Dan.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!