Traian Băsescu: ”România între doi nebuni și un cinic”

Procurorul militar şef al Ucrainei, Anatoli Matios, a cerut, duminică, convocarea unei reuniuni de urgenţă a conducerii Ministerului de Externe, Statului Major al armatei, Serviciului militar de informaţii şi Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU) în legătură cu difuzarea pe internet a unei înregistrări video în care România ar anexa partea ucraineană a Bucovinei după declanşarea de către Rusia a unui război pe scară largă împotriva Ucrainei, a informat agenţia de presă ucraineană Unian şi portalul local de limbă rusă Vesti.ukr, citat de Digi24.ro.

În acest context, fostul președinte, Traian Băsescu, afirmă, printr-o postare pe pagina sa de socializare, că „filmulețul este o glumă proastă”, dar totuși, „ceva pare a fi în neregulă”.

La frontiera de Vest a României, Victor Orban a mobilizat Garda Națională pentru a consolida apărarea frontierei de Răsărit a Ungariei. 
La frontiera de Nord și la Dunăre, alertat de un filmuleț caraghios postat de un necunoscut, pus pe glume proaste, Procurorul General al Ukrainei se sperie că România va invada Bucovina de Nord și alertează toate structurile de securitate ale țării, inclusiv armata. 
Și, peste toate, cinicul Putin își plimbă navele de război prin Marea Neagră și ticsește Crimeea cu avioane de luptă, rachete și trupe. 
O discuție cu polonezii sigur nu strică, măcar pentru a schimba câteva păreri. 
Prea multe coincidențe la frontierele noastre. 
Ceva pare a fi în neregulă”, a spus Traian Băsescu.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!