USR și PLUS s-au înțeles asupra protocolului de alianță politică

Conducerile USR şi PLUS au agreat ultimele modificări la protocolul de alianţă politică, în urma deciziilor luate de Comitetul Politic al USR şi Consiliul Naţional al PLUS.

În câteva zile va fi semnat actul prin care ia naştere formal “Alianţa USR PLUS“. Având în vedere că înregistrarea unei alianţe politice necesită o procedură judiciară îndelungată, această alianţă va fi dublată de o alianţă electorală privind participarea la alegerile prezidenţiale.

Liderul USR, Dan Barna, invită cetățenii, miercuri, 7 august, în zona fântânii din Piața Universității, la campania de strângere de semnături pentru candidatura acestuia la alegerile prezidențiale.

Alianța USR PLUS merge mai departe!

USR și PLUS au decis că România are nevoie de noi, împreună! Alianța USR PLUS își continuă apăsat drumul către schimbarea din temelii a clasei politice din România și către reformarea statului român. Determinarea în acest sens a ambelor partide a dus la o alianță politică ale cărei obiective includ alegerile prezidențiale, locale și parlamentarele de anul viitor și guvernarea României începând cu 2020.

Mâine, 7 august, la ora 11:00, în zona fântânii din Piața Universității, lansăm campania de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale. Vă invit alături de noi!

Încrederea cetățenilor ne-a arătat cât de mult au așteptat românii apariția unui nucleu al politicii altfel, cu oameni competenți și integri.

România devine sub ochii noștri un stat al eșecului total de guvernare, un stat care clachează în fața unor provocări inerente ce țin de asigurarea drepturilor fundamentale ale cetățenilor, de siguranța și viața acestora.

Cu fiecare zi care trece, este tot mai evident ce nevoie uriașă au românii de oameni noi și de o atitudine nouă în politică, de oameni care să pună cetățeanul în fruntea intereselor și care să schimbe un sistem în care corupția, impostura și incompetența au fost adânc înrădăcinate de zeci de ani de proastă guvernare.

Primul pas au fost alegerile pentru Parlamentul European. Acum, Alianța USR PLUS a devenit o confirmare. Împreună cu voi, cetățenii, vom schimba România de mâine, începând de astăzi!”, a spus Dan Barna.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!