Varujan Vosganian: „PNL și USR cu o mână îmbrâncesc Guvernul, dar cu cealaltă mână îl țin să nu cadă”

Deputatul şi purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, a afirmat, despre primul discurs de campanie al lui Iohannis, că PNL şi USR „cu o mână îmbrâncesc Guvernul, dar cu cealaltă mână îl ţin să nu cadă“.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Vosganian susţine că declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis privind organizarea alegerilor anticipate este “o gogoriţă”.

PNL și USR cu o mână îmbrâncesc Guvernul, dar cu cealaltă mână îl țin să nu cadă 🙂

Iată ce declară KWI: „Vă asigur că voi construi o nouă majoritate, în urma votului dat de oameni la alegerile parlamentare, fie că vor fi la termen sau anticipate.”

O nouă majoritate presupune un nou Guvern. Noua majoritate se va constitui după alegeri, zice KWI. Deci abia după alegeri s-ar încumeta PNL să vină la guvernare, ca să nu aflăm cum stă treaba cu știința noilor peneliști de a guverna. Până atunci Viorica Dăncilă, cu voie de la Iohannis, poate sta liniștită în fotoliul prim-ministerial.

Alegerile pot fi la termen sau anticipate, mai spune KWI. Chestia cu alegerile anticipate e o gogoriță, știm cu toții că așa ceva nu se poate întâmpla. Așa că dacă vreți să aflați ce pot gălăgioșii oponenți de azi, dacă vreți să vedeți un Guvern PNL cu USR în coadă, întâi votați. Adică mergeți în orb, blind. cum se zice la pocker. Ceea ce, adesea, sugerează cacealmaua. Dar asta abia la sfârșitul anului viitor. Până atunci PNL și USR cu o mână îmbrâncesc Guvernul, dar cu cealaltă mână îl țin să nu cadă”, se arată în postarea deputatului.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că va construi o nouă majoritate parlamentară construită în urma alegerilor la termen sau anticipate, dacă va câştiga un nou mandat de preşedinte al României. Iohannis transmite că majoritatea va aduce în prim plan priorităţile legate de “normalizarea” statului.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!