Viceprimarul Capitalei: „Deschiderea școlilor, în contextul actual, este crimă cu premeditare”

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, acuză Guvernul că nu a reușit să pună la punct un regulament pentru redeschiderea școlilor și un plan care să nu pună elevii și profesorii în pericol.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, viceprimarul Municipiului București acuză o guvernare a „haosului” la nivel central.

Deschiderea școlilor este crimă cu premeditare

LuCOVID și ministrul PEPSIGLAS n-au mers la școală. Asta se vede din avion. În șase luni de PANDEMIE n-au fost în stare să pregătească un plan și un regulament pentru redeschiderea școlilor. La nivel CENTRAL guvernează haosul. N-au alocat bani pentru măști și tabletele, n-au stabilit nicio strategie coerentă de siguranță medicală.

Lasă totul pe capul administrației locale.
Dacă ar fi fost interesați ar fi citit presa occidentală, așa ar fi aflat că prin neștiință și nepricepere pot detona adevărate BOMBE EPIDEMIOLOGICE.

N-au fost în stare să pună în scenă un model cu circuitele de siguranță. Au lăsat la latitudinea unităților de învățământ să stabilească regulamentele. Să facă fiecare ce-i trece prin cap.

În cazul reapariției focarelor vor da vina pe autoritățile locale. Aceasta este metoda de lucru a PNL. Ei mereu găsesc un vinovat.
Guvernul Orban a închis școlile pe 11 martie, când au fost 18 cazuri de infectări cu Covid-19 raportare în 24 de ore și acum le redeschide când numărul cazurilor zilnice depășește 1.000.
România se află pe locul 4 la nivel european în funcție de numărul cazurilor grave, internate la ATI.

Ce fac acum Orban și Anisie este crimă cu premeditare. Deschiderea școlilor în contextul actual va duce la o explozie fără precedent a numărului de cazuri.”, se arată în postarea lui Aurelian Bădulescu.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!