Victor Ponta a renunțat la mandatul de europarlamentar

Liderul Pro România, Victor Ponta, a informat Autoritatea Electorală Permanentă, că renunță la mandatul de europarlamentar – așa cum am și prevăzut într-un articol precedent, Păcăleală electorală! “Locomotivele de partid” Băsescu, Cioloș și Ponta vă cheamă la vot, deși nu pleacă în Parlamentul Europeanastfel încât reprezentanții PRO România în Parlamentul European vor fi Corina Crețu și Mihai Tudose.

Într-o postare pe pagina de socializare, fostul premier susține că poate face mai repede lucrurile pe care românii le așteaptă, din Parlamentul de la București.

Asa cum am promis de la inceput eu voi ramane acasa ( in Parlamentul de la Bucuresti) – pentru ca de aici pot sa fac mai mult si mai repede lucrurile pe care romanii le asteapta de la noi!

Am informat azi AEP referitor la cei doi colegi din ProRomania care vor prelua mandatele de europarlamentar.

Sunt convins de faptul ca, si Corina Cretu si Mihai Tudose, ne vor reprezenta cu onoare si eficienta in Parlamentul European/ iar Echipa ProRomania ramane unita si prfesionista ( cu toti cei din Bucuresti, Bruxelles si de peste tot din tara si in afara tarii) !

Nu am pus niciodata interesul meu personal inaintea interesului Echipei pe care o conduc / nu m-am tinut niciodata cu lanturi de o functie sau un scaun caldut / ProRomania are nevoie de mine aici si nu am ezitat niciun minut .

Suntem ProRomania- si tinem cu Romania!”, precizează Victor Ponta, atașând, totodată, și documentul oficial trimis AEP.

 

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!