Victor Ponta afirmă că Legea pensiilor este o promisiune ce nu poate fi aplicată

Fostul premier, Victor Ponta, susține că Legea pensiilor este, de fapt, o promisiune ce nu poate fi aplicată și în acest sens solicită ministrului Finanțelor și ministrului Muncii să facă o declarație oficială privind existența și sustenabilitatea resurselor bugetare pentru aplicarea integrală și la timp a prevederilor proiectului Legii pensiilor.

Referitor la proiectul Legii Pensiilor – care urmeaza sa fie dezbatut si votat in Camera Deputatilor in aceasta saptamana/ parlamentarii ProRomania isi exprima public urmatoarea decizie politica :

1. Vom sustine intotdeauna si fara rezerve acordarea de drepturi suplimentare pensionarilor din Romania / in acelasi timp vom lupta impotriva acelor politicieni care fac promisiuni neserioase si nerealiste pensionarilor , incercand sa le obtina voturile prin minciuni si demagogie

2. In acest context solicitam imperativ ca Ministrul de Finante si Ministrul Muncii sa fie prezenti miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, si sa faca o declaratie oficiala privind existenta si sustenabilitatea resurselor bugetare pentru aplicarea integrala si la timp a prevederilor proiectului Legii Pensiilor

3. In baza acestei declaratii facuta de catre cei doi reprezentanti ai Guvernului in Plenul Camerei ( si a asumarii responsabilitatii politice si juridice din partea actualilor ministri ) deputatii ProRomania vor vota PENTRU proiectul de lege!”, se arată în postarea liderului Pro România.

Deputații vor dezbate luni Legea  pensiilor, după ce aceasta a fost respinsă săptămâna trecută în Senat, ca urmare a neîntrunirii numărului necesar de voturi. Legea urmează să fie votată miercuri.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!