VIDEO SENZATIONAL: Celebrul medic Felix Popescu s-a operat singur. Implant de păr pe propriul scalp!

După ce prin mâinile lui au trecut numeroase vedete cărora le-a făcut restaurare capilară, printre care Dorian Popa, Bogdan Boantă, Dima Trofin, Andrei Pavel, Andrei Duban și mulți, mulți alții, chiar și regretatul Răzvan Ciobanu, astăzi, medicul Felix Popescu a ajuns din medic pacient.

Și pentru că îi plac premierele medicale, s-a operat singur. Și-a implantat prima linie frontală singur, mai apoi s-a lăsat pe mâna colegilor lui.

Probabil este singurul specialist de implant capilar de pe mapamond care a avut acest curaj, de a fi propriul său pacient, chiar dacă nu de la început până la sfârșitul intervenției.

“Mie îmi plac premierele, îmi place să testez pe mine ce simt pacienții mei, în plus, această a doua specializare medicală a mea a venit din motive personale, eu nu mai aveam și, ca orice rocker, îmi doream părul înapoi. Și mi-am implantat singur prima linie frontală.”

Medicul Felix Popescu este recunoscut pentru premierele medicale, una dintre cele mai importante (care l-a și propulsat ca speaker internațional) este metoda prin care a reușit să implanteze păr și sprâncene pe piele arsă și grefată, iar intervențiile să se bucure de o reușită deplină.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!