După dr. Felix Popescu și numele lui Cătălin Măruță a fost furat în scopuri comerciale de clinici din Turcia

Vă relatam ieri despre cazul medicului Felix Popescu, recunoscut ca fiind specialistul nr. 1 în implantul de păr, cel puțin în sud-estul Europei, al cărui nume a fost furat și folosit abuziv de clinici obscure din Turcia, ca să atragă pacienți. Pentru că este o somitate în domeniu, pacienții interesați de o astfel de intervenție, din România dar și din străinătate, îi căutau numele pe motoarele de căutare ca să ajungă la clinica lui. Numai că numele lui era folosit abuziv de clinici din Turcia pentru popularizarea online a unor produse și proceduri, în realitate îndoielnice.

De luni de zile încearcă să stopeze această infracțiune deoarece este un furt de identitate și o reclamă mincinoasă pentru clinicile respective, pentru că dr. Felix Popescu nu efectuază intervenții acolo, nu cunoaște clinicile respective și nu are nicio legătură cu acestea. După ce a contactat avocații, a trimis notificări către Google și a făcut demersurile legale, dar și după aparițiile articolelor de ieri, a scăpat de furtul de identitate în online. Deocamdată.

E frustrant, noi muncim brânci să facem performanță, avem în palmares intervenții pe scalp ars făcute copiilor de la Colectiv la care alții au bătut în retragere și au zis că nu se poate face nimic, am construit acest spital de restaurare capilară în România din dorința de a rezolva nu numai cazuri simple, complexe, ci de a ajuta și oamenii care nu se pot integra social pentru că un accident nefericit le schimbă integral fizionomia. Este singurul spital de acest gen din Europa. Și să îți fie numele furat și asociat cu alte clinici, de care nu ai habar, unde implantul de păr se face cu școală de tehnician, e frustrant de îți vine să urli“, a declarat Felix Popescu.

În schimb astăzi, pentru că a văzut că pierde teren în România, clinica revine în forță, folosind numele celebrului prezentator tv Cătălin Măruță, pe care-l postează nonșalant în link-ul de căutare, fără niciun acord din partea acestuia. Cu alte cuvinte continuă furtul de identitate și promovarea mincinoasă  și își recrutează pacienții mințind, folosind numele unor personalități credibile.

Contactat de noi, Cătălin Măruță s-a arătat contrariat că îi este folosit numele în mod abuziv și se va sesiza legal să oprească acest furt de identitate.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!