Viorica Dăncilă: „Dacă președintele Iohannis dorește binele acestei țări, să voteze Viorica Dăncilă”

Prezidențiabilul social-democraților, Viorica Dăncilă, a declarat marți, la Cluj-Napoca, că este mai puternică decât candidații săi: „Dacă ar fi corect, eu ar trebui să port pantaloni și ei fustă.”

Să nu vă temeţi o clipă că am să fac un pas înapoi. Nu mi-e frică de niciunul dintre ei. Sunt mai puternică decât ei toţi la un loc. Dacă ar fi corect, eu ar trebui să port pantaloni şi ei fustă. Cum nu mi-este frică nici de Klaus Werner Iohannis şi profit de prezenţa la Cluj pentru a-i adresa încă o dată invitaţia candidatului Iohannis la o confruntare unu la unu, o confruntare în care să nu mă mai jignească – am luat destule jigniri de la el, o confruntare în care fiecare dintre noi să spunem ce a făcut, el ce a făcut în cinci ani de mandat, eu ce am făcut într-un an şi nouă luni de mandat de premier. Sper să nu uite de vacanţe şi de somnul de frumuseţe de sâmbăta şi duminica”, a afirmat Viorica Dăncilă, la Cluj-Napoca, la o întâlnire PSD cu membrii din regiune.

Premierul demis a mai spus că este prima femeie prim-ministru şi că atunci când a fost desemnată mulţi i-au spus că nu va rezista mult.

Sunt prima femeie prim-ministru. Când mi-am început activitatea, mulţi îmi spuneau: ceilalţi au rezistat şase luni, tu n-ai să rezişti nici trei luni, Le-am spus atunci: măcar nouă luni că sunt femeie. Iată că a trecut un an şi nouă luni în care am rezistat oricărei jigniri, oricărui obstacol, oricărui blocaj din partea preşedintelui”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Aceasta şi-a încheiat discursul rostit în faţa membrilor PSD cu un îndemn pentru Klaus Iohannis: „Iar dacă preşedintele Iohannis vrea binele acestei ţări, dacă într-adevăr iubeşte această ţară să meargă la vot şi să voteze Viorica Dancilă”.

Sursa foto: ABACAPRESS.COM

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!