Wizz Air lansează noi rute

      No Comments on Wizz Air lansează noi rute

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat  o nouă etapă de extindere a rețelei de transport din Timișoara, prin alocarea unei aeronave Airbus A320 adiționale și adăugarea a patru noi rute bazei locale, precum și creșterea frecvențelor pe unele dintre cele mai populare rute existente.

Conform  trendshrb, noul Airbus A320 se va alătura flotei Wizz Air de la Timișoara în septembrie 2019, însemnând o nouă investiție Wizz Air  în România, de peste 100 de milioane de dolari, și va crea 35 de noi locuri de muncă în cadrul companiei. O dată cu sosirea noii aeronave la Timișoara, flota Wizz Air din România va crește la 27 de aparate de zbor, dintre care 3 la baza din Timișoara. Creșterea flotei va spori capacitatea Wizz Air în România cu 10,5% față de perioada anterioară, aceasta ajungând la 9,5 milioane de locuri la vânzare în 2019.

Începând cu septembrie, cele mai noi zboruri Wizz Air vor conecta Timișoara cu Billund, Danemarca, două orașe  din Germania – Nuremberg și Karlsruhe/Baden-Baden, precum și cu Doncaster/Sheffield, în Marea Britanie.

Tot din luna septembrie va crește frecventța curselor Wizz Air care decolează din Timișoara. Astfel, numărul zborurilor săptămânale către Bari, Brussels Charleroi și Dortmund va crește de la 2 la 3, cel al zborurilor către Memmingen/Munich West va crește de la 3 la 5, iar numărul zborurilor către London Luton va crește de la 7 la 12.

Suntem încântați să anunțăm alocarea celei de-a treia aeronave la baza din Timișoara. Această investiție înseamnă mai multe locuri de muncă în România în cadrul Wizz Air, dar și multe oportunități accesibile de călătorie pentru clienții români. Mai mult, înseamnă și mai multe rute interesante spre Europa, cu acces facil la din ce in ce mai multe destinații pentru pasagerii din Timișoara. Sperăm ca cele patru noi zboruri din Timișoara către destinații interesante cum ar fi Billund în Danemarca, Baden-Baden și Nuremberg în Germania și Sheffield în Marea Britanie vor fi bine primite de pasagerii notri. Suntem siguri că noile curse vor aduce și mai mulți călători internaționali și vor consolida relațiile de business dintre România și restul Europei“, a declarat Tamara Vallois, Head of Communications la Wizz Air.

 

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!