Alianţa 2020 USR PLUS organizează primul miting electoral la Cluj

Alianța 2020 USR PLUS a anunțat, într-un comunicat de presă, organizarea primului miting electoral la Cluj, pe data de 5 mai.

Alianţa 2020 USR PLUS organizează primul miting electoral la Cluj Napoca pe data de 5 mai. La miting vor fi prezenţi preşedinţii celor două partide, Dan Barna şi Dacian Cioloş şi candidaţii Alianţei 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare.

Mergem în capitala Ardealului să le spunem românilor că după doi ani şi jumătate de hoţie, acum au pentru prima dată şansa să îşi facă vocea auzită acolo unde contează cel mai mult, la vot. Alianţa USR-PLUS are cea mai bună echipă de candidaţi, oameni noi în politică, dar care ştiu foarte bine cum funcţionează instituţiile europene, oameni cu experienţă de guvernare, manageri de succes şi oameni inimoşi din societatea civilă. Avem un plan concret pentru ceea ce vrem să facem în Parlamentul European, care urmăreşte recâştigarea încrederii în viitorul României ca parte a Uniunii Europene, dezvoltarea economică prin absorbţia de fonduri europene şi creşterea calităţii vieţii prin asigurarea unor standarde europene în sănătate, educaţie şi servicii sociale“, transmite preşedintele USR Dan Barna.

Mitingul electoral al Alianţei va avea loc în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca şi va începe la ora 16:30. Participarea la eveniment este liberă.

Ne-am unit în această alianţă pentru că vrem să le dăm oamenilor decenţi din România o alternativă care poate să câştige alegeri. Şi sunt foarte mulţi oameni decenţi în România. Oameni muncitori, cinstiţi, care îşi iubesc ţara, care nu vor să plece, dar care s-au săturat de mizeria şi nesimţirea din politica românească. De prea multe ori, oamenii decenţi din România au fost nevoiţi să aleagă răul cel mic ca să nu iasă răul mai mare. De data asta, oamenii decenţi din România pot să voteze binele. Pe 5 mai îi aşteptăm alături de noi pe oamenii decenţi din Cluj“, declară Dacian Cioloş, preşedinte PLUS.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!