Anca Dragu: „Am fost insultată de către un coleg senator”

Președintele Senatului, Anca Dragu, a dezvăluit în cadrul unui interviu acordat jurnalistei Ruxandra Săraru că a fost insultată de către un coleg senator, în plenul Camerei.

Incidentul s-a întâmplat la Senat, în timpul dezbaterii moțiunii simple depuse împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui, iar președintele Camerei a afirmat că a fost insultată de către un coleg senator.

Discuțiile au luat-o razna și eu am fost insultată de către un coleg senator. A fost o insultă absolut gratuită și urâtă. Mi-aș dori să nu se mai întâmple vreodată, dar nu depinde numai de mine”, a afirmat Anca Dragu, în cadrul emisiunii „Față în față cu Ruxandra Săraru”, la A7TV.

Fostul ministru al Finanțelor din timpul guvernării tehnocrate a punctat nevoia de decență pe plan politic a demnitarilor, decență care, mai târziu, se va reflecta și în societatea românească.

Politica reflectă societatea, de fapt și de drept. Avem reprezentanți foarte diferiți în politică. (…) Sper ca totuși decența să-și facă loc în viața politică”, a mai declarat președintele Senatului.

 

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!