Cursuri suspendate în toate școlile din Capitală, cu ocazia vizitei Papei

Cursurile din toate şcolile din București vor fi suspendate vineri, 31 mai 2019. Este prima zi în care Suvernul Pontif vine în vizită oficială în București iar o parte din aceste instituţii vor fi închise, parţial, şi joi, pentru ca organizatorii să-şi ia măsurile necesare de siguranţă pe traseul Papei.

Potrivit Digi24, toate școlile și grădinițele din Capitală vor avea, vineri, 31 mai, cursurile suspendate cu prilejul vizitei Papei în București, iar în cursul zilei de joi, doar o parte din unitățile de învățământ își vor închide porție. Decizia a fost luată în cadrul în cadrul comandamentului întrunit la Primăria Capitalei.

Soluția a venit de la Poliția Capitalei, primarul Gabriela Firea declarând că salută această propunere. „La summitul de la Sibiu s-au închis școlile în tot orașul, timp de o săptămână și a fost o decizie foarte bună. (…) Cine spune că școlile trebuie închise parțial, nu știe care este intensitatea acestui eveniment”, a declarat Gabriela Firea.

La rândul său, Ioana Neacșu, inspector general, a anunțat că vor fi demarate procedurile necesare. „Ținând cont de recomandările Poliției, vă propunem ca pentru data de vineri să suspendăm cursurile în toate școlile din București, iar joi să fie suspendate parțial. Vom demara procedurile pentru suspendarea cursurilor total pentru data de vineri”, a anunțat Ioana Neacșu.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!