Deputat PNL: ”Doamna Pintea! Nu poporul e infractor, ci aceia care dau legi şi ordonanţe să scape infractorii!”

Membru al Comisiei pentru Sănătate şi Familie a Camerei Deputaţilor, Antoneta Ioniță, afirmă, într-un comunicat de presă, că ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, ”a început să se comporte precum conducerea PSD. Se pare că bunul-simţ a devenit pentru leadershipul partidului de guvernământ o necunoscută. Doamna Pintea nu se lasă mai prejos şi se ia la întrecere cu Liviu Dragnea, Codrin Ştefănescu sau Cătălin Rădulescu în aroganţă şi prost gust!”.

Deputatul PNL își exprimă indignarea față de declarația ministrului Sănătății care a catalogat poporul român ca fiind ”unul de infractori”, făcută la o dezbatere despre şpaga pe care o dau pacienţii in spitalele de stat.

Am constatat și de-a lungul carierei mele că, dacă nu există măsuri coercitive, nicio problemă nu se rezolvă. Și nu se referă doar la sesizarea organelor de cercetare penală, trebuie să fie ceva mai mult decât atât. Am publicat pe site-ul Ministerului Sănătății modificarea amenzilor pentru măsuri ingienico-sanitare, pentru depășirea timpilor de staționare în UPU. Vă spun foarte sincer, m-a amuzat reacția unora de după și mă gândeam, sper să nu mă citeze nimeni, eu cred că suntem un popor de infractori. În momentul în care se măresc amenzile, protestăm. Păi dacă eu n-am de gând să încalc legea, de ce să fiu supărat că cresc amenzile?”, a declarat Sorina Pintea.

Halucinant! Sorina Pintea a catalogat poporul român ca fiind “unul de infractori”. Doamna Pintea! Nu poporul e infractor, ci aceia care dau legi şi ordonanţe să scape infractorii! Nu poporul român modifică Codurile Penale ca să ofere imunitate clientelei de partid a PSD! Nu poporul român pregăteşte ordonanţe de urgenţă ca să impiedice validarea referendumului referitor la justiţie din 26 mai! Nu poporul român ia cu arcanul medicii ca să-i ducă la mitinguri de campanie!

Mai bine doamna Pintea ar avea grijă să depolitizeze sistemul medical. Se ştie de multă vreme despre adevărata teroare pe care pesediştii o propagă printre salariaţii din instituţiile publice conduse de ei, oameni care sunt obligaţi- sub ameninţarea pierderii locului de muncă- să participe la tot felul de întâlniri de partid.

Abuzul capătă deja forme incredibile: există situaţii în care medicii sunt luaţi de lângă paturile bolnavilor ca să fie duşi pe 9 mai la Iaşi, la un miting unde speri să speli imaginea pătată a lui Dragnea. O totală inconştienţă şi un maxim cinism!

Domnilor de la PSD, nu mai umiliţi medicii! Lăsaţi-i să-şi facă onorabil meseria! Şi aşa au prea multe cazuri de rezolvat, şi aşa le lipsesc cele necesare unui act medical de calitate! Spălatul imaginii lui Dragnea nu face parte din fişa postului!”, a conchis Antoneta Ioniță.

Sursa foto: Facebook/ Antoneta Ioniță

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!