Donatii pentru MagiCAMP prin aplicatia BT Pay. Pentru fiecare dintre acestea, Banca Transilvania contribuie cu 5 lei

Banca Transilvania se implica in proiectul MagiCAMP, prin contribuitia la un fond de urgenta care ajuta copiii cu afectiuni oncologice si familiile acestora.

Pentru a incuraja donatiile, banca pune la dispozitie o modalitate noua de strangere de fonduri, prin BT Pay. Mai mult decat atat, pentru fiecare donatie facuta prin respectiva aplicatie, Banca Transilvania va contribui cu inca 5 lei. Pot fi donate sume intre 5 si 500 de lei, in perioada 12 – 31 decembrie a.c., in care are loc campania MagiCAMP.

3 pasi necesari pentru a dona prin BT Pay:

  • Descarcarea aplicatiei BT Pay din App Store sau Google Play; 
  • Inregistrarea unui card BT;
  • Initierea unui transfer de bani catre numarul 0739 926 622, pus la dispozitie de MagiCAMP pentru aceasta campanie. In sectiunea este necesara mentionarea #MagicPay. 

“Este unul dintre cele mai fericite momente ca bancher atunci cand putem sa ne implicam in proiecte sociale si sa aducem o diferenta palpabila in viata de zi cu zi a copiilor care au nevoie de ajutor. Suntem alaturi de acest proiect din 2016 si ne bucuram ca am avut ocazia sa fim alaturi de  MagiCAMP” – declara Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

“Cu 5 ani in urma organizam doar tabere pentru copii, sa-i facem sa uite putin de perioada chinuitoare prin care treceau. Nu ne-am imaginat atunci ca vom fi nevoiti sa constituim un fond de urgenta. Un fond pe care sa-l alimentam constant si din care sa putem ajuta familiile copiilor cu afectiuni oncologice in cele mai grele momente: cand copiii au nevoie rapid de tratament, analize, transport la spital. Cu sprijinul Bancii Transilvania si al tuturor celor care vor folosi aplicatia BT Pay putem, in doar cateva secunde, sa fim OMUL care nu numai ca nu-i lasa pe cei care au nevoie sa sa cada, ci ii ajuta sa se ridice” – spune Melania Medeleanu, fondator MagiCAMP.

BT Pay este primul wallet bancar din Romania, lansat de Banca Transilvania in ianuarie a.c. Aplicatia are 12 functionalitati prin care clientii isi pot gestiona facil si non-stop, cu ajutorul telefonului, cardurile si banii, precum si sa faca donatii.

Banca Transilvania a alocat in 2018 peste 20 milioane de lei pentru proiecte destinate implicarii sociale, pentru educatie financiara si antreprenoriala, sport, cauze sociale si cultura.  

Sursa: bancatransilvania.ro
Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!