Firea, despre sârma găsită în colonul său: ”Nu ştiu dacă a fost o întâmplare sau o mână criminală”

La finalul lunii aprilie, Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea, a declarat, că medicii au găsit în organismul primarului general al Capitalei “o sârmă de vreo trei centimetri”, primarul Capitalei fiind supus unei operații gastro-intestinale, de urgență, în data de 22 martie la Spitalul Cantacuzino. 

Gabriela Firea a declarat, marţi seară, la Antena 3, că nu îşi explică cum a ajuns o sârmă de aproximativ patru centimetri în colonul său, precizând că e posibil să rămână toată viaţa cu această întrebare “dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală“.

„S-au găsit câţiva inamici politici care m-au criticat foarte mult pentru faptul că soţul meu a dezvăluit ceea ce s-a întâmplat la una dintre procedurile medicale şi anume descoperirea acestei sârme de aproape patru centimetri. Sincer eu nu aş fi spus, dar dacă soţul meu impresionat de această situaţie, a făcut această mărturisire eu nu pot să neg pentru că ar fi o minciună din partea mea, aceasta este realitatea.

Nu am nici cea mai mică bănuială ce s-a întâmplat. Eu sunt un om foarte precaut, nu mănânc repede, nu mănânc pe nemestecate. Este foarte ciudat cum puteam să înghit aşa ceva şi, mă rog, există anumite persoane care îmi spun că tipul acesta de aliaj, în anumite condiţii, de căldură sau de apropiere de anumite substanţe se poate face această sârmă mai mică şi cu o formă astfel încât să poate fi introdusă în mâncare. Nu pot să acuz pe nimeni, nu am nici cea mai mică idee decât că sunt în continuare foarte, foarte surprinsă de această situaţie. Medicii nu au explicaţie, noi nu avem explicaţie, nu ştim ce s-ar fi putut întâmpla”, a declarat Gabriela Firea.

Primarul general al Capitalei nu exclude varianta unei “mâini criminale”. 

“Este un episod neelucidat din existenţa mea şi nu ştiu dacă se va elucida vreodată. Poate că vom rămâne toată viaţa cu această întrebare, dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală. Nu ştiu ce pot să spun. Eu şi familia mea şi prietenii mei ştim foarte bine că sunt un om precaut, atent şi nu aş fi în mâncat cu înghiţituri atât de mari încât să nu simt un aliaj. E posibil să fi fost redus la o mărime mai mică astfel încât să poată să fie….mi s-a explicat şi mie..într-o prăjitură. De câteva luni o purtam. Nu era de câţiva ani, era de câteva luni”, a mai spus Gabriela Firea.

Edilul a precizat că, în prezent, se simte mult mai bine şi că speră ca în două – trei săptămâni să fie programată la operaţia finală.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!