Fitbit Pay, disponibil acum si in Romania pentru clientii Bancii Transilvania

 Fitbit, cel mai cunoscut brand global de dispozitive inteligente tip wearables, anunta lansarea in premiera a metodei de plata Fitbit Pay in Romania. Incepand de astazi, toti clientii Bancii Transilvania care au cel mai nou tracker Fitbit Charge 3 Special Edition sau un smartwatch Fitbit Ionic si Fitbit Versa isi pot adauga datele cardului BT Visa in aplicatia Fitbit.  In acest fel, ei vor putea plati rapid, direct cu produsul pe care il poarta la mana, fara sa mai aiba nevoie de card sau de telefonul mobil.

Cautam permanent metode noi prin care sa imbunatatim viata de zi cu zi a utilizatorilor nostri si suntem bucurosi sa anuntam lansarea in premiera a platilor contactless in Romania alaturi de Banca Transilvania. Optiunea Fitbit Pay face posibila extinderea globala a numarului de utilizatori Fitbit, imbunatatind totodata experienta de folosire a produselor noastre. De acum, platile se vor face mult mai usor si mai rapid, la comerciantii care accepta plata contactless“, spune Rares Florea, Regional Country Manager CEE in cadrul Fitbit.

“Romanii sunt tot mai dispusi sa foloseasca metode moderne de plata, mai ales cand tranzactiile se fac foarte rapid. Suntem incantati ca putem introduce optiunea Fitbit Pay in Romania. Clientii nostri vor avea o varianta convenabila, la indemana, de a face cumparaturi contactless in miscare si acest lucru le va schimba experienta de plata si atitudinea fata de resursele tehnologice care exista acum pe piata“, a spus Oana Ilas, Director Dezvoltare si Management Produse Retail Banca Transilvania.

Optiunea Fitbit Pay poate fi configurata cu usurinta pe Fitbit Charge 3 Special Edition, Fitbit Ionic si Fitbit Versa prin parcurgerea unor pasi simpli in aplicatia de mobil Fitbit si adaugarea cardului BT Visa direct in sectiunea Fitbit Wallet. Si tranzactiile la comerciantii care accepta platile contactless vor fi usor de realizat, fiind nevoie doar sa tii apasat butonul din partea stanga a dispozitivului pana cand functionalitatea e activa, apoi sa pastrezi dispozitivul aproape de cititorul de card pana cand vezi ca plata a fost acceptata.

In plus, tranzactiile cu Fitbit Pay sunt securizate. Folosind o platforma standard de generare a token-urilor, informatiile cardului nu sunt stocate sau transmise catre comercianti ori catre Fitbit.

Fitit Pay functioneaza cu peste 165 banci si emitenti de carduri, in peste 22 tari. Mai multe informatii despre cum se poate seta optiunea de plata contactless se gasesc aici: communityvideo.

Despre Fitbit, Inc. (NYSE: FIT):

Produsele Fitbit ajuta oameni din lumea intreaga sa duca o viata mai activa si mai sanatoasa, oferindu-le informatii despre activitatile lor fizice, alaturi de sfaturi practice pentru a-si indeplini obiectivele de fitness. Compania ofera o gama variata de produse inovatoare potrivite pentru monitorizarea activitatilor sportive precum bratarile inteligente Fitbit Charge 3 si Fitbit Charge 3 Special Edition, Alta HR™Alta®Fitbit Flex 2®, alaturi de ceasurile inteligente Fitbit Ionic™ si Fitbit Versa™, castile wireless Fitbit Flyer™ si cantarul inteligent Fitbit Aria® si Fitbit Aria 2™

Produsele Fitbit se gasesc in peste 39.000 de lanturi de magazine din 86 de tari. Fitbit ofera experiente, cunostinte si sfaturi personalizate prin intermediul aplicatiilor interactive, printre care Fitbit si Fitbit Coach, alaturi de sistemul de operare Fitbit OS pentru ceasurile inteligente Fitbit Ionic si Fitbit Versa.

Fitbit si logo-ul Fitbit logo sunt marci inregistrate ale companiei Fitbit, Inc. in U.S. si alte tari. Alte marci inregistrate Fitbit pot fi gasite pe site-ul www.fitbit.com/legal/trademark-list. Marcile comercializate de o terta parte sunt proprietatea respectivilor.

Sursa: bancatransilvania.ro

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!