Fondurile pentru programul Rabla au fost consumate în proporție de 80%. Măsura luată de Administrația Fondului pentru Mediu

Vicepreşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu, Octavian Dorin Corcheş, a declarat că 80% dintre cele 30.000 de vouchere pentru programul Rabla au fost distribuite deja.

Conform Mediafax, vicepreședintele Administrației Fondului pentru Mediu, Octavian Dorin Corcheș, a declarat, joi, la Bistrița, cu ocazia reuniunii informale a atașaților de mediu, că programul Rabla funcționează foarte bine și că 80% din fondurile alocate în prima sesiune au fost epuizate.

„Cu siguranță va exista și o a doua sesiune pentru că ne dorim să atingem cel puțin numărul de autoturisme noi pe care l-am atins anul trecut, respectiv 50.000. (…) Din cele 30.000 de vouchere pentru prima etapă a programului mai avem 6.000 de eco-etichete pe care, cu siguranță, le vom consuma în zilele următoare”, a spus Octavian Dorin Corcheș.

El a mai precizat că se fac ultimele pregătiri pentru programul Rabla pentru electrocasnice, procedura urmând să fie finalizată în următoarele două săptămâni.

În ceea ce priveşte programul Rabla pentru electrocasnice, facem ultimele modificări pentru a fi îmbunătăţit acest program şi în aproximativ două săptămâni veţi fi la curent cu noile modificări şi demararea acestui program. Noi sperăm ca în maxim o lună să avem pornit şi programul Rabla pentru electrocasnice”, a mai declarat vicepreşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu, Octavian Dorin Corcheş.
Programul Rabla auto a demarat, în acest an, în data de 12 aprilie.
Sursa foto: economica.net

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!