Kids Fashion Week: Și copilul tău poate fi Kids Top Model!

Kids Top Model se organizează pentru prima oară în România, sub motto-ul: „Și copilul tău poate fi Kids Top Model!”.

Organizatorii singurului festival de modă pentru copii, Kids Fashion Week, aduc în România cel mai mare concurs pentru copii, concurs de talent, inteligență și frumusețe: Kids Top Model, care se va desfășura în București la Avenue 48 pe data de 23 Decembrie în cadrul Târgului pentru copii „Lollipops, Sweets & Candy”.

Așteptat cu mare interes de copiii pasionați de fashion și toți cei care lucrează sau vor să intre în industria modei pentru copii, concursul va oferi ocazia tuturor copiilor (cu vârsta cuprinsă între 4 și 14 ani) sa facă dovada inteligenței , frumuseții si talentului lor.

Invitatul special și președintele juriului va fi designerul Cătălin Botezatu.

La acest concurs se pot înscrie toți copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 14 ani. Vor exista 3 categorii de vârstă : 4 – 6 ani, 7 – 9 ani, 10 – 14 ani și vor avea patru probe de trecut: proba de inteligență, de talent, cea a costumului național și cea a costumului de seară. Se vor înmâna premii de talent, de inteligență, de frumusețe, de popularitate și premiul de „LIKE”, care se va decide prin adunarea like-urilor la o poză postată pe pagina de Facebook a concursului cu respectivul concurent.

Înscrierile se pot face pe site-ul concursului www.kidstopmodel.com.

Alegerea copiilor care vor purta titulatura de Kids Top Model România va culmina cu concertul susținut de vedeta copiilor, Iuliana Beregoi.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!