LIDL își extinde rețeaua prin inaugurarea a încă două magazine

Retailerul german LIDL continuă să își extindă rețeaua din țara noastră. Astfel, compania a anunțat că va mai deschide, în România, două noi magazine. Acestea sunt situate în Calafat, jud. Dolj şi Carei, jud. Satu Mare. Inaugurarea oficială va avea loc pe data de 21 februarie.

Noua unitate din Carei, prima din acest oraș, este situată pe Str. Mihai Viteazul, Nr. 36 – 40, iar cea din Calafat pe Bulevardul de Centură, Nr. 1.

După inaugurarea fiecărei unități, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Fiecare unitate deține o suprafață de vânzare de peste 1.300 m². De asemenea, unitatea din Calafat dispune de aproximativ 130 de locuri de parcare, iar cea din Carei de 120.

Programul de funcționare pentru magazinul din Carei va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 20:00, iar pentru unitatea din Calafat, de luni până sâmbătă, între 8:00 și 21:00, iar duminică între 8:00 și 19:00.

Deschiderea noilor magazine îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele”, a mai anunțat retailerul Lidl.

Inaugurarea noilor magazine continuă strategia companiei de a oferi produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente.

Astfel, compania promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în țara noastră.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!