Liviu Dragnea: ”Creşterea economică este de 5%! Ce o să mai spună propaganda acum?”

Într-o postare pe pagina sa de socializare, președintele PSD, Liviu Dragnea, prezintă ultimele date ale Institutului Național de Statistică, date făcute publicității și ieri, în cadrul ședinței de Guvern, de către Viorica Dăncilă.

Institutul Național de Statistică a dat publicităţii datele privind creşterea economică înregistrată în primul trimestru.

Creşterea economică este de 5%! Deci prognoza noastră pe care s-a fundamentat bugetul din acest an a fost corectă. Cât a tunat și a fulgerat Iohannis ca e o tragedie, că sunt doar cifre pe hârtie și că bugetul nu e realist. Fără să prezinte argumente serioase şi motivaţii.

Realitatea este cea publicată astăzi de către INS”, spune liderul PSD.

Acesta susține că principala contribuție a venit din partea investițiilor și construcțiilor, ceea ce demonstrează eficiența guvernării.

Principala contribuţie la această creştere economică o au construcţiile şi investiţiile. Încă o dovada că măsurile pe care le-am luat pentru cei din domeniul construcțiilor au fost corecte. Conform datelor publicate astăzi de INS, în trimestrul I 2019, volumul lucrărilor de construcţii a crescut faţă de trimestrul I 2018 cu 12,5%, cea mai mare creştere după criza economică din 2009. Ce o să mai spună propaganda acum? Un lucru e cert, programul de guvernare își arată în continuare eficiența iar România merge înainte pe acest drum, în ciuda celor care fac tot posibilul să ne pună piedici!”, conchide Liviu Dragnea.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!