Ministrul de Interne: „Sunt locuri la ATI! Cine-a zis că nu sunt locuri la ATI?”

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela,a declarat luni că sunt locuri la terapie intensivă. De asemenea, secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a precizat că „atunci când spunem că nu mai sunt locuri la ATI la Bucureşti înseamnă doar că nu mai sunt locuri în spitalele COVID-19 din Capitală”.

Nu ştiu cine v-a spus. Sunt locuri la ATI. Cine a zis că nu sunt locuri la ATI? Nu sunt locuri la ATI? Sunt locuri la ATI!”, a explicat Marcel Vela, întrebat despre subiect la Inspectoratul General de Aviaţie al M.A.I.

Raed Arafat a făcut câteva precizări şi a spus că nu mai sunt locuri la terapie intensivă în spitalele COVID-19 din Bucureşti.

Deci când spunem că nu sunt locuri la ATI la Bucureşti înseamnă că în Spitalele COVID din Bucureşti nu mai sunt locuri la ATI. Când Timişoara spune că nu are locuri la ATI, înseamnă că nu are locuri  la ATI. Plus, una e situaţia care a fost în starea de urgenţă, una e situaţia care este acum. În starea de urgenţă am avut medici detaşaţi, medici care au lucrat în alte spitale, ca să sprijine structura pentru COVID, o parte din ei s-au întors la locurile lor de muncă. Deci există locuri, dacă începem să ducem fiecare bolnav şi să îl trimitem în celălalt capăt al ţării”, a explicat Arafat.
Grupul de Comunicare Strategică a anunţat luni, 20 iulie, 681 de cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore, bilanţul fiind de 38.139.
Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!