Ministrul Muncii, replică pentru Gabriela Firea: „Soția primarului din Voluntari încearcă atacuri disperate tip antenistic la adresa mea”

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, i-a răspuns primarului Capitalei Gabriela Firea care i-a cerut demisia pe motiv că i-ar fi umilit pe pensionari.

Soţia primarului din Voluntari se pierde iar cu firea şi încearcă atacuri disperate de tip antenistic la adresa mea. Vorbeşte despre cozi interminabile referindu-se la câteva persoane din faţa Casei de Pensii Bucureşti. Acolo unde, postul de conducere este blocat de o persoană transferată – unde credeţi – în Primăria Capitalei, aceasta fiind chiar şefa serviciului corp control al primarului general, doamna Firea.

Actuala directoare, găsită în sistem, care îi ţinea locul doamnei transferate la primăria capitalei, a intrat, ca urmare a bilanţului meu făcut săptămâna trecută asupra întârzierilor în recalcularea dosarelor, în concediu medical. Greu #lamunca”, a postat, marți, pe pagina sa de socializare, Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii a scris și despre „cozile kilometrice” de la casele de pensii la care a făcut referire Gabriela Firea şi subliniază că edilul este „un pachet de nervi”.

După cum se vede din fotografii, sunt câte 5-6 persoane pe două cozi separate. Exagerarea despre cozi kilometrice este din galeria de minciuni în care trăieşte de o viaţă. Ştiu, din interiorul Primăriei, că G. Firea – PSD este un pachet de nervi după săptămâna trecută. A pierdut voturile PSD din sectorul 3 (cel mai mare sector din Bucureşti), R. Negoiţă luând distanţă faţă de ciuma roşie; Ponta o contracandidează în faţa electoratului de stânga.

Când oameni care au stat 4 ani lângă tine te trădează, este semn că ei ştiu că eşti terminată”, a mai afirmat ministrul.

Reacția Violetei Alexandru vine după ce Gabriela Firea a afirmat că pensionarii sunt umiliți la cozi.

Demisia! Urgent! Intr-o tara normala, ministrul muncii, care priveste nepasator cum romanii sunt umiliti la cozi kilometrice, ar fi fost demis pe loc. Ca semn ca guvernul nu tolereaza un astfel de comportament fata de cetateni.

La noi, guvernul PNL, care promite lapte si miere, nici macar nu poate administra treburile curente ale unor institutii, la care apeleaza cetatenii.

Cum sa tii sute de oameni, la Casele de pensii, in picioare, pe canicula, fara un punct de prim ajutor, fara apa, fara o buna organizare in interior, astfel incat sa nu se formeze cozi obositoare si umilitoare”, a postat Gabriela Firea luni.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!