Newletics, propria marcă de articole sportive, lansată de Kaufland

Potrivit comunicatului de presă lansat de Kaufland RomâniaNewletics este o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, echipamente și accesorii sportive pentru toți cei care vor să facă mișcare – și se adresează atât sportivilor începători, cât și celor cu experiență, indiferent dacă se antrenează afară sau în interior. 

Brandul Newletics, disponibil exclusiv în magazinele Kaufland, include articole de îmbrăcăminte și accesorii clasice, cum ar fi tricouri, leggings, șorturi sau încălțăminte, produse pentru antrenamente de alergare, trekking, ski, înot, pentru diferite sporturi cu mingea, yoga, pilates, fitness, dar și accesorii specializate, precum seturi de gantere sau mingi medicinale.

Produsele se remarcă prin varietate și calitate, oferită la prețuri accesibile– special pentru cei care au așteptări mari, dar nu sunt pregătiți să plătească un preț exagerat pentru aceasta.

Newletics oferă un echipament sportiv funcțional și rezistent, care își păstrează forma în timp, având un design modern și caracteristici adaptate nevoilor sportivilor, precum funcția de reglare a umidității corpului, dar și impermeabilitate și rezistență la murdărie, beneficii obținute prin intermediul tehnologiei inovatoare BIONIC FINISH. Majoritatea articolelor textile Newletics este produsă din bumbac bio și este certificată GOTS și cu sigiliul OEKO-TEX. 

În funcție de sezon, sortimentul beneficiază de noi produse și promoții, iar luna martie va aduce oferte speciale pentru articole și accesorii din gama dedicată bicicliștilor.

,,Sperăm că ofertele speciale din fiecare sezon vor convinge din ce în ce mai mulți români să facă mișcare, indiferent de vârstă sau de sportul ales“, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!