Orban: „Toţi membrii Biroului Permanent Naţional al PNL se vor izola la domiciliu”

Toți membrii Biroului Permanent Național al PNL se vor izola la domiciliu, a anunțat, vineri, Ludovic Orban. Premierul interimar a mai precizat că toți senatorii PNL au obligația să se autoizoleze și că el se va izola la Vila Lac 2, după ce a intrat în contact cu senatorul Virgil Chiţac, care a fost confirmat cu coronavirus.

Toţi membrii Biroului Permanent Naţional al PNL se vor izola la domiciliu. Toţi senatorii PNL au obligaţia să se autoizoleze. Am cerut Ministerului Sănătăţii un mecanism rapid de anchetă epidemiologică în PNL”, a mai spus Orban.

Premierul interimar a mai spus că miniştrilor şi membrilor BEX PNL li se vor prelua probe pentru a fi diagnosticaţi.

Mă voi izola la Vila Lac 1 unde vom avea toate atribuţiile exercitate. Urmează să luăm o decizie pentru a vedea unde se izolează miniştrii. (…) Miniştrii să se ducă la birourile lor, să nu aibă contacte cu angajaţii, să evite răspândirea. Îşi vor exercita atribuţiile. Solicit intregului dispozitiv de luptă impotriva coronaviruslui să nu înceteze procedurile, să nu fie afectată capacitatea Guvernului de a lupta împotriva coronavirusului”, a adăugat Orban.

 

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!